Megjelent "Mayu" a Vocaloid 3-as énekes

December 5-én, a Yamaha és az Exit Tunes kiadta első közös Vocaloidjukat, Mayut. Mayu egy nagyon érdekes karakter, hiszen ő az első yandere beállítottságú személyiség és a második lemezkiadó által készített énekes. A csomaghoz jár két CD, melyen több mint 30 szám található, melyek ismert készítők nevéhez fűződnek. A szoftver ára meglepően alacsony, 11.500 Jen-ért (~30.500 Ft) már megrendelhető az Amazon Japan -on, vagy 10.952 Jen-ért (~29.000 Ft) a CDJapan webáruházában, amely jóval olcsóbb mint amennyiért a Vocaloid hivatalos oldalán árulják.

Promóciós videóját itt lehet megtekinteni:


Mayu hivatalos oldala ide kattintva elérhető.

A megrendelés könnyíti, hogy a Yamaha a Vocaloid webáruházát megjelentette angol nyelven is, így könnyebb tájékozódni a japánul nem tudó emberek számára, illetve már lehetőség van a fizikai szoftver kiszállíttatására is.

Hozzászólások

Rin képe

Milyen szép hangja van *-*

geery képe

egyetértek :) majd igyekszem írni róla egy jó adatlapot sok jó számmal =) csak szerintem még várok vele kicsit amég teljesebb lesz az információs lista :D

Mayu karakterét nagyon durván jól kitalálták, tsundere loli+ nagyon jó hang. És észrevettétek hogy szinte kivétel nélkül az összes híres producer írt neki dalt a megjelenése alkalmából? (amik rajta is vannak egy dupla cd-n, nagyon jók!!!!). Ha láttátok a heti vocarant az is tele volt Mayu-channal XD Én is egyből megszerettem, az is tetszett hogy mikor már kezdtem megunni hogy folyton vmi pszichopata dalt énekeltetnek vele, kezdtek kijönni tök normális dalok is (és így már nem tudtam felhúzni magam).

Rin képe

Nekem az tetszik a legjobban hogy tsundere :) És persze a hangja ^^

geery képe

Mayu-san sztem is egy nagyon jól eltalált karakter :) kiváncsian várom milyen dalokat tudnak még énekeltetni vele a későbbiekben ... addig is egy jóféle háttér:
http://static.zerochan.net/MAYU.%28Vocaloid%29.full.1305921.jpg