Hatsune Miku Selection petit nendoroid figura szett-et fog kiadni a GSC

A Good Smile ismét egy petit nendoroid kollekció kiadására készül. A csomag 12 db, kb. 6,5cm magas figurát tartalmaz, melyek között megtalálható Kaito, Meiko, Luka, Miku, Rin és Len is normál ruházatban, illetve Rin, Len, Luka és Miku több féle verzióban.

A figurák promó videója itt tekinthető meg:
Pár kép a figurákról:


Név: Nendoroid Petite: Hatsune Miku Selection (ねんどろいどぷち はつねみく せれくしょん)
Sorozat: Character Vocal Series
Gyártó: Good Smile Racing
Kategória: Petit nendoroid
Ár: 2.700Ft/db és 27.600Ft a teljes szett (AnimeLand)
Várható megjelenés: 2013. Szeptember
Leírás: Festett ABS/PVC figurák melyek kb. 6,5 cm magasak

A figurák és a szett is megrendelhető az AnimeLand webshopjában ide kattintva.

Hozzászólások

Jajj ezt pont most láttam vmelyik nap. 150$ az egész szett, ami elég soknak tűnik, viszont annyira mégsem ha megnézzük a darab árat (külön-külön meg 40-45$-ba fájnak) Annyira aranyosak!!! A daughter of evil rin a kedvencem :D Nocsak, akkor az animeland-nál kivételesen ez most nagyon jó árban van, főleg ha darabra is vannak.
Viszont ha lenne egy csomó felesleges pénzem figurára akkor a kimonós miku nendót venném meg, tudod amelyiknek csuklya van a fején és van hozzá egy kerek levél amin csücsülhet, az a legédibb Miku nendó sztem.

geery képe

nemtudom melyikre gondolsz :D a snow miku 2013? :) egyébként darabra csak random figuraként lehet ... szóval úgy nem tudni mi van benne :)

Igeen!! Ő az, ő az!!!
http://www.ebay.com/itm/Nendoroid-Snow-Miku-Strawberry-White-Kimono-Ver-...
Ó, ha random akkor már nem olyan jó buli, bár mindegyik aranyos de irtó szerencsésnek kellene lennem hogy 1/12 eséllyel kihúzzam evil királylány rint vagy szívemcsücske kaitot :D
A figuvásárlást szerencsére vhogy meg tudom állni, de lassan már bele vagyok betegedve h. nincs még 1 eredeti 3ds játékom se :////