Tavaszi MondoCon beszámoló

A hétvégén tartotta a Mondo a tavaszi nagy rendezvényét, a MondoCon-t. A HungExpo ismét megnyitotta kapuit a cosplayerek, anime fanok és játék kedvelők előtt. A helyszínen a rengeteg szokásos program mellett a Taiko együttes is fellépett dobkoncertjével. Sajnos szervezőként eléggé helyhez voltam kötve, így viszonylag kevés képet sikerült készítenem, de azért pár Vocaloid cosplayről láthattok lejjebb :) (Ha valamelyik mégsem Vocaloid cp akkor szóljatok plz =]). Ha valaki készített még Vocaloidról képet nyugodtan küldje el a geery[kukac]vocaloid.hu címre és beleteszem a cikkbe :)

Hozzászólások

Jajj de jó!!

Köszi a képeket~ Mindig örülök, ha vocaloid cp-t látok,és dupla öröm ha itthoniak. Sajna conra már nem nagyon jutok el, ezért köszi szépen hogy megosztottad a képeket, nagyon aranyosak!! Vmi jó performance nem volt? Zsákmányoltál vocaloid fancuccokat? Én még mindig azon gondolkodom gyűjtsek-e a project diva f-re...

geery képe

performance és craftra már nem járok :D plusz most szervező voltam így esélytelen is lett volna hogy lássam kb :D zsákmányolás... hát most csak egy yui figurára futotta sajnos de majd talán legközelebb :)