Hatsune Miku 'Mikupa 2013 Kansai' DVD és Blu-ray már előrendelhető

Hatsune Miku első 2013-as koncertjét Kansai-ban rendezték meg. A helyszínre rengeteg rajongó érkezett és a műsor is nagyon jól sikerült. Nagyon sok új szám is előadásra került és Rin is viszonylag sok számot énekelt az eddigiekhez képest, de adott még elő Kaito, Luka, Meiko és természetesen Len is. A teljes számlista megnézhető és végighallgatható klippel együtt ide kattintva.

A megrendelés több csomagban lehetséges.

Egyik lehetőség a DVD szett, amely két DVD-n tartalmazza a három órás koncert mind a 39 számát és jár hozzá egy különleges, dekoratív doboz, a teljes kiadványa az eseménynek képekkel, tájékoztatóval és egy fehér hordozható kistáska, amelyen mind a 6 Vocaloid szerepel. Ez a csomag 5.284 Yenbe (~12.400Ft-ba) kerül:
A másik lehetőség a Blu-ray csomag, amely hasonlít a DVD-s csomaghoz, de tartalmaz egy bónusz lemezt speciális felvételekkel a 2012-es Hongkong-i és Taiwan-i koncertekről is. A kis hordozható táska ebben a csomagban fekete színű. Ennek a csomagnak az ára 6.838 Yen (~16.000Ft).
A harmadik szett egy kicsivel drágább, de rengeteg extrát tartalmaz. Tartalmazza a teljes Blu-ray szettet, továbbá egy 50 oldalas albumot színfal mögötti képekkel és egy fém dobozt, amely KEI illusztrátor Vocaloid rajzaival van megtöltve. Ez a csomag 11.340 Yenbe (~26.600Ft-ba) kerül.
Mindhárom csomag szállítását augusztus 30-ára tervezik, Miku hatodik születésnapja előtti napra. Ezek a csomagok egyelőre csak az Amazon-ról szerezhetők be.

Végül pedig lássunk egy kis összefoglaló videót a koncertről:
Forrás: MikuFan