Hatsune Miku dizájn verseny indul

Mint azt már fullmoon88chan blogján is olvashattátok, póló dizájn versenyt hirdet a "We Love Fine" a rajongók körében. A győztes 2000 dolláros jutalomban részesül és a műve rákerül az eladásra szánt pólókra.

Az oldal egyébként animés ruhák árusításával is foglalkozik és ide kattintva érhető el. A versenyre 5 terv küldhető be személyenként Szeptember 3-áig és mindenképpen kapcsolódnia kell a következő karakterek legalább egyikéhez: Hatsune Miku, Kagamine Rin, Kagamine Len, Megurine Luka, Meiko vagy Kaito.

A "Submission Kit", amely az oldalon letölthető, további segítséget nyújt az elkészítésben. Ebből az is kiderül, hogy 15" x 19"-os képet kell elkészíteni, vagy vektoros, vagy pedig legalább 300 dpi-s formátumban. A feltöltésnél figyeljünk arra, hogy nem az eredeti képet, hanem egy kb 72 dpi-s, 250KB méret alattit kell feltölteni.

A letöltött csomag tartalmaz még egy "banner submission"-t is, melyre saját bannerünket készíthetjük el, amely látható lesz az elkészített dizájnunk mellett a szavazás ideje alatt. A győztes November 5-én kerül kihirdetésre, szavazni pedig Október 15-ig lehet.

A hirdetmény ide kattintva érhető el.

Mindenkinek jó munkát és sok sikert!!! :)