36. heti Vocaloid toplista

A héten IA és GUMI vezetik a listát, három igen jól eltalált számmal. Az előző heti hármas is még a top10-ben maradt, sorrendben az 5., 7., és 10. helyeken.

A számok címei után a {}-ben lévő szám jelzi, hogy előző héten hányadik helyezett volt, az utána lévő "-" azt jelenti, hogy helyén maradt, a "↑", hogy feljebb került, a "↓" pedig azt, hogy lejjebb csúszott a ranglistán.

Most pedig lássuk a listát:

1.: 【IA】サマータイムレコード【オリジナルMV】 {Új szám!!!}

Angol cím: 【IA】Summer Time Record【Original MV】

2.: 世界寿命と最後の一日/スズム feat.GUMI {Új szám!!!}

Angol cím: The World's Lifespan and the Last Day / Suzumu feat. GUMI

3.: 【GUMI】僕は空気が嫁ない【オリジナルMV】 {Új szám!!!}

Angol cím: 【GUMI】I can't (Mar)read the situation【Original MV】


További helyezettek:

4.{Új szám!!!}:
【初音ミク】妄想税【オリジナル曲】
【Hatsune Miku】Delusion Tax【Original song】


5.{1↓}:
【IA】アウターサイエンス【オリジナルMV】
【IA】Outer Science【Original MV】


6.{Új szám!!!}:
天ノ弱 -Sharp Rock Arrange-/スズム feat.鏡音レン
A Born Coward -Sharp Rock Arrange- / Suzumu feat.Kagamine Len


7.{2↓}:
【鏡音レン】聖槍爆裂ボーイ【オリジナル】
【Kagamine Len】Sacred Spear Explosion Boy【Original】


8.{Új szám!!!}:
【KAITO】深海少女(アナザー)
【KAITO】Deep Sea Girl (Another)


9.{Új szám!!!}:
【ミク・リン・レン・GUMI・IA】 ミュージックラウンド 【オリジナルMV】10.{3↓}:
【初音ミク&GUMI】M.S.S.Planet【オリジナルPV】
【Hatsune Miku&GUMI】M.S.S.Planet【Original PV】

És bónusz számként pedig hallgassuk meg egy Yuzuki Yukari számot, a "Ghost Note"-ot amely a 23. helyen áll a toplistában...Hozzászólások

Talán szentségtörés de nekem annyira nem tetszik a summer time record. A dal jó és olyan jól lezárja a mekakushi dan sztorit, bár Jin szerint ezzel még nincs vége mindennek :)
A 2. helyen lévő Suzumu dalt viszont minél többet hallom annál jobban imádom!! És fura mert csomó utaite cover lett, de szerintem Gumié a legeslegjobb!!!
A 3. CosMo dalon meg behaltam, nagyon jó!!! Kicsit más mint amit eddig megszokhattunk tőle. Muszáj felirattal nézni!!!! Vgperson csinált hozzá angolt, úgy sokkal-sokkal jobb!!
Tetszett még a Deco27 dal is, nem tetszik tőle minden, de ez egy nagyon jól sikerült dal. Ma már angol feliratos is van YT-on.
Tetszett a born coward feldolgozás is, bár az eredeti szerintem jobb. Bár az a dal nagyon kedves nekem, szal lehet hogy elfogult vagyok vele.
És ez a deep sea girl /another is jó volt. Szeretem ezt a dalt, az eredetijét is, de ebben meg az volt a legjobb hogy ketten éneklik.
Összességében azt kell mondjam, ez most egy nagyon nagyon jó lista volt.

geery képe

Nekem most mindhárom "győztes" tetszik kivételesen ×D De valahogy érdekes módon én is a másodikra kattantam rá jobban mint a harmadikra :) bár tény hogy jóóóó a szövege :)