További Vocaloid ritmus játékok

Project Mirai:


Ez a Project Diva-nak egy újabb változata Nintendo 3DS-re a Sega-tól. Ahogy a Project Diva-ban is, itt is az "alap" karakterek - Miku, Rin, Len, Kaito, Meiko és Luka - azok, akik a klippekben szerepelnek, miközben lehet őket gondozni, simogatni vagy más ruhába öltöztetni. Viszont a Project mirai2-ben már Gumi is "csatlakozik" a játékhoz! Itt a Vocaloidok "Chibi" szerűen vannak ábrázolva. Nem pont úgy néznek ki, mint egy 16 éven körüli sztár, legtöbbször jobban ki vannak dolgozva mint az eredeti és épp ezért olyan aranyosak. Olyan imádnivalóan lettek megalkotva a kis Vocaloidok, hogy innen származik pár nendoroid figura. Az oldala itt tekinthető meg. A következő számok találhatók konzolon:


Project Diva Arcade Future Tone/Project Diva Dreamy Theater:


Ez részben ugyanaz, mint a Project Diva f, de a grafika véleményem szerint jobban ki van dolgozva, és a ruhák élethűbbek. Ennek az oldala pedig itt látható.

További verziók bemutatásához egy külön oldalt hozott létre a Sega.

Hogy pontosan lássuk a különbséget, itt van pár videó ami ezt bemutatja:Látszik a képkockákban hogy fejlődött a grafika, de szerintem a tökéletes megoldás az F2nd és a Dreamy Theater között lenne. Az F2nd-ben ugyanis nagyon szépek a színek, de egy kicsit merevnek érzem a mozgást, ellentétben a Dreamy Theaterrel, amiben valósághűek a mozdulatok, de a kép nem túl kontrasztos.

Mindenki maga döntse el, melyik verzió tetszik neki inkább! ;)